Herontwikkeling winkelcentrum Amstelplein
februari 11, 2022
Bouw Aldi en woningen dichterbij
februari 14, 2022

Werkzaamheden Uithoorn

Vanaf maandag 10 januari tot vrijdag 11 maart zijn er werkzaamheden aan de kruising Laan van Meerwijk, Amstelplein en Korte Boterdijk die daardoor afgesloten is.

De auto’s worden tijdelijk over de parallelweg geleid die voor het gemeentehuis is aangelegd. Hierdoor blijft het gemeentehuis, de politie en het winkelcentrum gewoon bereikbaar. Ook de woningen en bedrijven in de directe omgeving zijn nog bereikbaar.

Er is een planning gemaakt en de gemeente hoopt dat alles binnen de tijd af is. Er wordt veel onder de grond gewerkt waardoor er geen zekerheid is van wat er kan worden aangetroffen. De kennis over waar de leidingen en kabels liggen is aanwezig, maar soms is het in de praktijk toch anders.

Op de website van de gemeente Uithoorn kan je alle fases en ontwikkelingen volgen.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.