Dode man gevonden in de sloot (Amstelveen)
februari 8, 2022
Werkzaamheden Uithoorn
februari 14, 2022

Herontwikkeling winkelcentrum Amstelplein

De overeenkomst over de herontwikkeling van winkelcentrum Amstelplein stond op 3 Februari in de agenda van de gemeenteraad. Er staan afspraken over de samenwerking, vergoeding van de gemeentelijke kosten, de procedure en de communicatie, in deze overeenkomst. Ook zijn er een aantal uitgangspunten en aandachtspunten voor uitwerking van het plan toegevoegd. De overeenkomst is een belangrijk document voor verdere plannen.

De woontoren voerde de boventoon. Insprekers vinden de woontoren niet passen bij het dorpse karakter van het centrum. De hoogte van de toren zal het centrum een ander beeld geven dan we gewend zijn. Ook zorgt de ontwikkeling ervoor dat het centrum aangrijpend wordt verbouwd. De leegstaande kantoren zullen plaats maken voor huurappartementen en de passage veranderd in een modern en aantrekkelijk winkelcentrum.

Bron: Uithoorn.nl

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.