Politiebureau aan Koningin Maximalaan
februari 8, 2022
Herontwikkeling winkelcentrum Amstelplein
februari 11, 2022

Dode man gevonden in de sloot (Amstelveen)

In een sloot is een dode man gevonden tijdens dreg werkzaamheden in de nabij gelegen speelboerderij Elsenhove in Amstelveen.

De plek waar de dode man werd gevonden, is vanmiddag uitgebreid onderzoek gedaan. Op de plek tussen de speelboerderij en de iets verderop gelegen parkeerplaats was daarvoor afgezet.

Momenteel probeert de politie de identiteit van het slachtoffer vast te stellen. Onderzoek moet uitwijzen of de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Volgens de politiewoordvoerder kan dit nog wel even duren.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.