Meilandjes een maand in Uithoorn
februari 2, 2022
Herinrichting Connexxion terrein
februari 7, 2022

Auto te water langs de N201 (Uithoorn)

Zaterdagavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt. Een voertuig is te water geraakt langs de N201 in Uithoorn, daardoor was de N201 Aalsmeer en Uithoorn voor korte tijd afgesloten.

Door onbekende oorzaak raakte een automobilist van de weg op de N201 tussen Aalsmeer en Uithoorn. Dit gebeurde rond 22:30. De bestuurder was de macht over het stuur verloren en belandde daardoor in het water. Hulpdiensten en brandweerduikers gingen met spoed naar het ongeluk.

Bij aankomst was iedereen al uit het voertuig en heeft de brandweer de auto uit het water getakeld. Het wrak is daarna overgedragen aan een sleepwagen. Voor korte tijd was de N201 tussen Aalsmeer en Uithoorn dicht vanwege het ongeluk.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.