Arrestatieteam houdt verdachte aan in Uithoorn
januari 27, 2022
Prinses Laurentien leest voor op kindcentrum Het Duet
januari 29, 2022

Eigenaar is scooter ‘kwijt’: BOA vindt hem in Baambrugge

Handhavers van gemeente De Ronde Venen hebben donderdag een scooter herinigd met zijn eigenaaresse. De vrouw had haar scooter onlangs geparkeerd in Abcoude. Daar was zij hem naar eigen zeggen ‘kwijtgeraakt’. 

Handhavers van gemeente De Ronde Venen werden getipt over een scooter die al lange tijd geparkeerd stond tegenover Cafe De Punt aan de Rijksstraatweg in Baambrugge. De BOA ging poolshoogte nemen en nam contact op met de eigenaresse. Zij gaf aan hem al kwijt te zijn en had hem naar eigen zeggen in Abcoude geparkeerd. De vrouw heeft de scooter direct opgehaald. 

Bron: 0297.nl

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.