Brand in Amsteldijk Zuid
januari 17, 2022
15-jarige jongen uit Uithoorn aangehouden voor dodelijke steekpartij
januari 21, 2022

Scooterbrand in Uithoorn

Brand bij een woning aan de Ganzendiep in Uithoorn. Door snel ingrijpen van de bewoners en de brandweer is erger voorkomen.

Onder de overkapping van de woning brak er op dinsdagavond rond 23:00 uur brand uit . Een elektrische scooter stond in brand. Bewoners alarmeerde de brandweer en hebben zelf geprobeerd om de brand te blussen. Zij gingen het vuur te lijf met emmers water.

De brandweer arriveerde snel ter plekke en heeft de scooter verplaatst. Hierna hebben zij lange tijd de de overkapping grondig nagekeken op vuurresten. Er zijn geen mensen gewond geraakt.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.