Hennepkwekerij in Kuddelstaart
januari 15, 2022
Scooterbrand in Uithoorn
januari 19, 2022

Brand in Amsteldijk Zuid

Zondagavond 16 januari 2022 rukte de brandweer rond 18 uur uit voor een brand aan de Amsteldijk Zuid in Amstelveen.
Eenheden uit Uithoorn als Mijdrecht waren snel ter plaatse voor een rieten dak die in brand stond. De brand woedde hevig, de brandweer schaalde op naar grote brand zodat er meer voertuigen gealarmeerd werden. Vanuit diverse regio’s als Kamerik en Kockengen kwamen er wagens om het rieten dak te blussen.

De brand was snel onder controle. Het heeft wel even geduurd om de brand te blussen.

Er raakte gelukkig niemand gewond. Wel is de rook- en waterschade in het huis aanzienlijk. De oorzaak is nog niet vastgesteld maar vermoedelijk ontstond de brand in de schoorsteen. Naar de exacte oorzaak wordt nog onderzoek naar gedaan.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.