Politieactie A2 dicht
januari 6, 2022
8 jaar cel drugshandel, cokebezit & witwassen in De Kwakel
januari 6, 2022

Schoorsteenbrand in Wilnis

Brandweer opgeroepen voor een schoorsteen brand aan de Burgemeester van Baaklaan in Wilnis. Op donderdagavond rond 18.40 uur is de brandweer uitgerukt richting Wilnis in verband met een Schoorsteen die vlam heeft gevat.

De bewoner had de kerstboom in de openhaard gedaan, maar dat ging niet helemaal goed. De brandweer was snel ter plaatse en heeft vervolgens de schoorsteen geraagd. Er kwamen bij het ragen heel veel aangekoekte resten uit. De brandweer heeft het advies gegeven om even niet meer te stoken met de openhaard, maar eerst de schoorsteen goed te laten controleren.

De tip van de brandweerman is dat je nooit een kerstboom in de openhaard moet doen.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.