Auto in de sloot langs N201 Mijdrecht
januari 5, 2022
Schoorsteenbrand in Wilnis
januari 6, 2022

Politieactie A2 dicht

Tussen Maarssen en Breukelen is de A2 op donderdagmiddag afgesloten geweest vanwege een politieactie. De Landelijke Eenheid van de politie laat weten dat er een verdachte aangehouden is. Via twitter geeft de politie aan dat de A2 zo snel mogelijk weer wordt vrijgegeven.

Tussen 13.00 uur en 13.30 uur werd de snelweg in beide richtingen afgesloten. Rond 14.30 uur heeft de Veiligheidsregio Utrecht een kennisgeving gedeeld dat de A2 gedeeltelijk weer is vrijgegeven. Even kort daarna liet Rijkswaterstaat weten dat de A2 tussen Maarssen en Breukelen weer volledig open is.

Hoofdgebouw Landelijke Eenheid

Rond dezelfde tijd is een grote politiemacht opgeroepen, waaronder helikopters en speciale eenheden. Het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen wordt extra beveiligd. Voor de deur staan agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten aan. Er is ook een politiehelikopter geland. Het is nog onbekend of dit te maken heeft met de afsluiting van de A2 tussen Maarssen en Breukelen.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.