Politieheli bij klopjacht naar inbreker Uithoorn
januari 4, 2022
Auto in de sloot langs N201 Mijdrecht
januari 5, 2022

Woningbrand Amstelhoek

De lokale brandweer is woensdagmiddag met loeiende sirenes uitgerukt naar Amstelhoek. In een woning aan de Piet Heinlaan was er een hevige brand.

De brandweer is woensdagmiddag rond tien over vier gewaarschuwd voor een schoorsteenbrand. Getuigen ter plekke melden dat de brandweer brandende delen van de eerste etage naar beneden gooit. De brandweer van Uithoorn moesten wat sloopwerkzaamheden verrichten om bij de brand te komen.

Wat er precies in brand stond, is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.