Woningbrand Amstelhoek
januari 5, 2022

Politieheli bij klopjacht naar inbreker Uithoorn

Tijdens een klopjacht naar een inbreker in Uithoorn op dinsdagmiddag is er een politieheli ingezet. De heli heeft een  lange tijd in de omgeving van de Randweg Oost rond gevlogen. 

De helicopter ondersteunde de agenten aan de grond. Naar aanleiding van een waarschuwing voor een woninginbraak. Daarbij was zeker één verdachte gevlucht. Het signalement van de verdachte, het is een man tussen de 20-30 jaar. De verdachte was ongeveer 1,80 lang en droeg een muts. Hij had een Ray-Ban zonnebril op en een blauwe jas aan met een donkerblauwe rugtas.

Naar aanleiding van een tip via  Burgernet kon de politie niet veel later één man controleren die aan het singalement voldeed. De verdachte wordt onderzocht en de politie is de klopjacht gestaakt.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.